Contactaţi-ne:WhatsAppViberPhone
Mathangi "Maya" Arulpragasam (born 18 July 1975), better known by her stage name M.I.A., is an English recording artist of Sri Lankan Tamil heritage. She is also a songwriter, painter and director. "M.I.A." is a play on her own name and a reference to the acronym of Missing in Action. Her compositions combine elements of electronic, dance, alternative, hip hop and world music. Arulpragasam began her career in 2000 as a visual artist, filmmaker and designer in west London before beginning her recording career in 2002. Since rising to prominence in early 2004 for her singles "Sunshowers" and "Galang", charting in the UK and Canada and reaching number 11 on the Billboard Hot Dance Singles Sales in the US, she has been nominated for an Academy Award, two Grammy Awards and the Mercury Prize.
BOYZ
She has been nominated for an Academy Award, two Grammy Awards and the Mercury Prize

De ce alegem lumanări din ceară de soia?

 • CALITATE ÎNALTĂ

  Maestrul pune energia caldă a iubirii, căldurii și grijii în absolut fiecare lumânare. Sunt realizate din ceară naturală de soia, lucrată manual.

 • MIROS

  Cu toții ne amintim acele lumânări uriașe cu parafină care miroseau mereu, dar nu când ardeau. Și de acolo a apărut un stereotip că lumânările parfumate sunt un miros slab, care dispare complet în timpul arderii sau este înlocuit cu un miros de fum.


  Lumânările de soia funcționează diferit: deoarece ceara de soia în sine este practic inodoră, ea lasă loc compoziției parfumului din lumânare. De îndată ce aprindeți lumânarea și ceara s-a topit, mirosul va începe deja să se răspândească în cameră. Durează doar 10-15 minute pentru asta. Prin urmare, o lumânare de soia poate fi numită pe bună dreptate un parfum de cameră rapid, împreună cu un spray interior.

 • SIGURE SI ORGANICE

  Lumânările de soia sunt sigure și organice.


  Ceara de soia este fabricată din componente organice și biodegradabile (boabe de soia) care nu emit substanțe nocive la ardere. Ceara de soia este inodora, se amesteca usor cu uleiul aromat si transmite pe deplin toate subtilitatile aromei. Prin urmare, pregătim lumânări de soia, și nu parafină, gel și altele.

Cât costă lumânare de ceară de soia?
Livrare din magazinul STACYFLOWERS
1
Notificare de expediere a comenzii
Veți putea să vă planificați timpul în avans. În ziua livrării comenzii dumneavoastră, veți primi pe telefon un SMS cu o notificare că curierul a plecat la livrare.
2
Sunet de la curier

In 15-20 de minute, curierul va anunta ca este in drum spre adresa dvs.
3
Primirea unei comenzi cu cashback
Răspundem la întrebări
COMANDĂ ACUM!
Made on
Tilda